Rüyada ölmüş kedi kafası görmek

Rüyada ölmüş kedi kafası görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, aralarından su sızmayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kedi kafası gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Rüyada kedi kafasını koparmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kafası görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında kedi görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kafası kesmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada kedinin kafasını kesmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada kafada kedi görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafası kopuk kedi görmek sağlığının geri geleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını koparmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments