Rüyada iki kafalı kedi görmek

Rüyada iki kafalı kedi görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işaret eder.

Rüyada iki kafalı kedi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Rüyada kafası olmayan kedi görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada kedi kafasını koparmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını koparmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kafası görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafası kopuk kedi görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada iki kafalı kedi görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kedi kafası yemek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işarettir.

Rüyada kafasında kedi görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments