Rüyada kafası olmayan kedi görmek

Rüyada kafası olmayan kedi görmek bolluğa kavuşacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işarettir.

Rüyada kafası olmayan kedi gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Rüyada kafasız kedi görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine inanılır.

Rüyada kopmuş kedi kafası görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kedinin kafasını ezmek ayıplanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada kedi kafasını koparmak yanlış bir karar verileceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına yorulur.

Rüyada kafası kopmuş kedi görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kafada kedi görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin kafasının koptuğunu görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada kedinin kafasını kesmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments