Rüyada kedi kafasının koptuğunu görmek

Rüyada kedi kafasının koptuğunu görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, gönül kapılarını açacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi kafasının koptuğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Rüyada kedinin kafasını koparmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kafası kopuk kedi görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işaret eder.

Rüyada kafası kopmuş kedi görmek umutlarının çoğalacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret eder.

Rüyada kafada kedi görmek maddi kayba uğrayacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada kedinin kafasını kesmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kafalı kedi görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafası olmayan kedi görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments