Rüyada kedinin kafasını koparmak

Rüyada kedinin kafasını koparmak malının ve parasının da artacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, geniş bir ev satın alacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada kedinin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışı zaferle sonuçlanabilir.

Rüyada kafası kopuk kedi görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada kafasız kedi görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kafası kopmuş kedi görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kedi kafası görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin kafasını kesmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada iki kafalı kedi görmek daima ona hürmet göstereceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi kafasını koparmak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, hayırlı bir terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada kedi kafası yemek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments