Rüyada kedi kafasını koparmak

Rüyada kedi kafasını koparmak hayırlı kararlar verileceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, kötü yola sapmayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, neşeleneceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kedi kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Rüyada kedinin kafasının koptuğunu görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Rüyada kafası olmayan kedi görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını koparmak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kafası kopmuş kedi görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada iki kafalı kedi görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kafası görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada kafasında kedi görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, külfetinin ve yükünün artacağına inanılır.

Rüyada kedinin kafasını kesmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments