Rüyada kadının yüzünde sakal görmek

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, rakiplerin üzüleceğine, büyük bir karar verileceğine, borçları varsa ödeyeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına rivayet eder.

Rüyada kadının yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sinirlerinin yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulur.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kendi yüzünde sakal görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sakal görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine delalet eder.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments