Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek sorunların tarihe karışacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde sakal görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü sakallı görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments