Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalettir.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek sağlık içinde yaşanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada kadının sakallarının çıktığını görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kadında sakal çıktığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
lütfiye

rüyamda tanıdık birinin yüzünde sakal çıkmış onları gizlemeye çalışıyor ama bana gösteriyor bende bıyıklarında vardı ben onları traş ettim bunları görmemişim dedim ama kendisi bayan

Vici

Rüyamda sakalım ve bıyığımın çıktığını ve sakalımı kestiğimi gördüm simsiyah renkte
Kadınım

Hüma

Rüyamda yüzümün belirli yerlerinde tutam şeklinde turunca sakallar çıktığını gördüm. Onları kopariyorum ve kopardiklarim birbirinden ayrilmiyordu. Ama çenemin altindaki sakal kopardigim halde yarısı çenemin altinda kalıyordu.(bayanım)

Fatma

Selamün aleyküm, rüyamda sakalım çıkmış görüyordum saç gibi dümdüz uzamisti ben nasıl koparacagimi düşünüyordum çok kalın dümdüz ve uzun bir sakaldi (bayanım)

Hayal

Rüyamda sakalımın çıktığını gördüm siyah kirli sakaldi tam hatırlamıyorum ama ben oturup dertlenmistim (bayanım)