Rüyada kendi yüzünde sakal görmek

Rüyada kendi yüzünde sakal görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendi yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada yüzünü sakal görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek kötü kişilere yakın olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek rızık eksikliği yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ruhen rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalettir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments