Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını gördüyseniz:

  • Sizin yapmanız gereken işleri başkalarının yapmasını beklemeyin veya başkalarına güvenerek bazı sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kadında sakal çıktığını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sevinç gözyaşları dökmeye yorulur.

Rüyada kadının sakallarının çıktığını görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments