Rüyada çatı üstüne çıkmak

Rüyada çatı üstüne çıkmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, işlerin düzgün gideceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatı üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada çatı üstüne çıkmak en karanlık zamanında elinden tutacağına, kötü günlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada çatının üstüne çıkmak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet eder.

Rüyada kiremit çatıya çıkmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada çatı çıkmak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada ev çatısına çıkmak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada caminin çatısına çıkmak yakın çevresine fikir danışacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada çatı kata çıkmak uğursuzlukların kol gezeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret eder.

Rüyada bina çatısına çıkmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, evlerine dünürcü geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments