Rüyada kadına dokunmak

Rüyada kadına dokunmak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, ister istemez çok üzüleceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadına dokunmak gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak haybeye para ve zaman harcayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına alamet eder.

Rüyada bir kadına dokunmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına inanılır.

Rüyada kadın organına dokunmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın bacağına dokunmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, ömrün uzun olmasına tabir olunur.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada hamile kadına dokunmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments