Rüyada kadın organına dokunmak

Rüyada kadın organına dokunmak sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, yol yordam öğretileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kadın organına dokunmak gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Rüyada kadın organına dokunmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada erkek organına dokunmak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada erkeklik organına dokunmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine inanılır.

Rüyada kadına dokunmak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadına dokunmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadına dokunmak sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak kırgınlıkların biteceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments