Rüyada kadın gölgesi görmek

Rüyada kadın gölgesi görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bilincin artacağına, herkesin desteğinin alınacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisini yıpratacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işarettir.

Rüyada kadın gölgesi gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Rüyada kadın gölgesi görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret eder.

Rüyada karanlik gölge görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gölgeler görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada saça gölge yaptırmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölgede yürümek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cin gölgesi görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yeni bir eve sahip olacağına inanılır.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments