Rüyada ağacın gölgesinde oturmak

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölgeye oturmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ağaç gölgesi görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yılan gölgesi görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada köpek gölgesi görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada saça gölge yaptırmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada birinin gölgesini görmek hastalıkların iyileşeceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments