Rüyada siyah gölgeler görmek

Rüyada siyah gölgeler görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, ibadete ağırlık verileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, allah’ın kendisinden yana olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, deneyim kazanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gölgeler gördüyseniz:

  • Ayrrıca çok arzu ettiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Rüyada siyah insan gölge görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gölge görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gölgeler görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, işinin aksayacağına delalettir.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada adam gölgesi görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına tabir olunur.

Rüyada gölge oyunu görmek zor durumlara düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada karanlik gölge görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments