Rüyada saça gölge yaptırmak

Rüyada saça gölge yaptırmak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, her zaman çok üzgün olacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada saça gölge yaptırmak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Rüyada saça gölge yaptırmak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölgeden kaçmak huzurlu günler geçirileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin gölgesini görmek daha büyük adımlar atılacağına, düzenli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah insan gölge görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine delalettir.

Rüyada siyah gölgeler görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada at gölgesi görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölge oyunu görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, zararların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada köpek gölgesi görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments