Rüyada işyeri devretmek

Rüyada işyeri devretmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada işyeri devretmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, aile veya meslektaşlarınızla verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Rüyada işyerini devretmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada işyeri devretmek eve huzur dolacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan devretmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada dükkanı devretmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada dükkanını devretmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada işyerinden hediye almak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerinden para almak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada işyerinde çiçek görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, çok yıpranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Leyla

Cokdandir devretmek istediğim dükkanı devtrettigimi rüyada görmek rüyada küçük bebeğin kendi kadar yani çok büyük kaka yaptığını gormek