Rüyada dükkanını devretmek

Rüyada dükkanını devretmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalettir.

Rüyada dükkanını devretmek gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada dükkan devretmek mallarının da hayırlı olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada dükkanını devretmek sorumlulukların yerine getirileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanı devretmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, verimin kaçacağına işaret eder.

Rüyada işyeri devretmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada işyerini devretmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada dükkan işletmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ipçi dükkanı görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada dükkanı temiz görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments