Rüyada işyerini devretmek

Rüyada işyerini devretmek masabaşı bir işe girileceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerini devretmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmelisiniz.

Rüyada işyerini devretmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyeri devretmek itibarın sarsılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanını devretmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Rüyada dükkan devretmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanı devretmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada işyerinde kaybolmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir işe geç kalmak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada işin olduğunu görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments