Rüyada dükkanı devretmek

Rüyada dükkanı devretmek kendini her konuda geliştireceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, o kişiye zararının dokunacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada dükkanı devretmek gördüyseniz:

  • Sürekli yeni şeyler denemek aslında cazip gibi görünse de, bazı kişilere itici gelebilir.

Rüyada dükkanını devretmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada dükkan devretmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dükkanı devretmek düşman malından yemeye, sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada işyeri devretmek şifa ve moral bulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerini devretmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanın boş olduğunu görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Rüyada çeyiz dükkanı açmak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işarettir.

Rüyada dükkanda para görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments