Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek

Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada istemeden saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek dilediği gibi harcama yapacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada istemeden saç kestirmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin saçının kesildiğini görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine inanılır.

Rüyada saçı kesildiği için ağlamak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda istemediğim halde kuzenim zorla saçımı kesmişti ve ben durmadan çok fena ağlıyordum