Rüyada istemeyerek saç kestirmek

Rüyada istemeyerek saç kestirmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada istemeden saç kestirmek gönlünce bir yaşamı olacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek girilen yolda zarar edileceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının saçını kestirdiğini görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine yorulur.

Rüyada küt saç kestirmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada saçımı kestiğimi görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuaförde saç kestirmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments