Rüyada istemeden saç kestirmek

Rüyada istemeden saç kestirmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, yarar sağlamayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulur.

Rüyada istemeden saç kestirmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Rüyada istemeden saç kestirmek kazançlı işlere girileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet eder.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada saç kestirmek için kuaföre gitmek sağlık ve hayır getireceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada saçına kahkül kestirmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada çocuğun saçını kestirmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısacık saç kestirmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada saç boyatmak kestirmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments