Rüyada kardeşinin saçının kesildiğini görmek

Rüyada kardeşinin saçının kesildiğini görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ömür boyu devam edeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bonkörlük veya cömertlik seviyesini ayarlamakta zorluk çekmeniz, ileride kafanızı duvarlara vurdurtabilecek kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada kardeşinin saçının kesildiğini görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin kesildiğini görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin boynunun kesildiğini görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments