Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek

Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek bahtının açık olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işarettir.

Rüyada birinin saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kesilirken görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek para ve makam sahibi olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada saçın kesilmesini görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına inanılır.

Rüyada saç kesilmesi görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments