Rüyada istediği zaman uçmak

Rüyada istediği zaman uçmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istediği zaman uçmak gördüyseniz:

  • Konu her neyse, bir de, kendi koşullarınızı oluşturup, kendi isteklerinize göre şekillendirmeyi deneyin.

Rüyada istediği zaman uçmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada istediğin zaman uçmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, makbul olmayan işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediği zaman uçtuğunu görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada uçmak istemek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zaman görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek gelecekte yüzünün güleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments