Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek

Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek ne yapacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada uzun zaman görmediğin birini gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir tarafa bırakıp, geleceğe odaklanmalı, ilerlemenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmalı ya da sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere karşı durmalısınız.

Rüyada uzun zaman görmediği birini görmek doğru yatırımlar yapacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek karanlıkların aydınlanacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek şansının açılacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments