Rüyada uçmak istemek

Rüyada uçmak istemek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, makam ve rütbe edineceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kısmetinin de açılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada uçmak istemek gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada uçmak istemek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediğin zaman uçmak karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada istediği zaman uçmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sürekli bağırıp çağıracağına işaret eder.

Rüyada mutluluktan uçmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalettir.

Rüyada uzay boşluğunda uçmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayıkla uçmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Rüyada pencereden uçmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, sevdikleri ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayarak uçmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments