Rüyada zaman görmek

Rüyada zaman görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada zaman gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin komşunu görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalettir.

Rüyada eski zaman parası görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Rüyada ölüm zamanını görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada eski zaman evi görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zamansız adet görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada ne zaman öleceğini görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments