Rüyada işinde terfi ettiğini görmek

Rüyada işinde terfi ettiğini görmek adını aklamayı başaracağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada işinde terfi ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda çözüme ulaşma ihtimali var.

Rüyada işinde terfi ettiğini görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada işinde terfi etmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada işyerinde terfi etmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerinde terfi almak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının terfi ettiğini görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terfi etmediğini görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin terfi ettiğini görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, feraha ermeye tabir olunur.

Rüyada başkasının terfi ettiğini görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments