Rüyada terfi etmediğini görmek

Rüyada terfi etmediğini görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, günahlarından tövbe etmeye, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, onlara doyasıya sarılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Rüyada terfi etmediğini gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada arkadaşının terfi ettiğini görmek insanları sakinleştireceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada terfi etmediğini görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada terfi edilmek dualarından hayır görmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına inanılır.

Rüyada işinde terfi ettiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin terfi ettiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada başkasının terfi ettiğini görmek rahat yaşayacağına, her zaman çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada işte terfi almak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde terfi etmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments