Rüyada arkadaşının terfi ettiğini görmek

Rüyada arkadaşının terfi ettiğini görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, parasının her geçen gün artacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının terfi ettiğini gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaya gönüllü olmanız durumunda, başkalarıyla biraraya gelmeniz belli çözümler bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının terfi ettiğini görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Rüyada birinin terfi ettiğini görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, başarılarının tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada işinde terfi ettiğini görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada terfi edilmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada terfi etmediğini görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının terfi ettiğini görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada işyerinde terfi etmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada işte terfi etmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments