Rüyada işyerinde terfi almak

Rüyada işyerinde terfi almak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, hep dinç ve genç kalacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, kişinin geri planda kalacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde terfi almak gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada işyerinde terfi almak özgüveninin artacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine delalettir.

Rüyada işinde terfi etmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada işyerinde terfi etmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işinde terfi ettiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının terfi ettiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada terfi etmediğini görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada müdürlüğe terfi etmek kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada terfi edilmek gönlünün ferahlayacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments