Rüyada başkasının terfi ettiğini görmek

Rüyada başkasının terfi ettiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının terfi ettiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Rüyada işinde terfi ettiğini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, daima ona hürmet göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin terfi ettiğini görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına inanılır.

Rüyada terfi edilmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada terfi etmediğini görmek hayatının yolunda gideceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının terfi ettiğini görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, işlerin sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada başkasının terfi ettiğini görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına delalet eder.

Rüyada terfi etmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işte terfi almak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments