Rüyada birinin terfi ettiğini görmek

Rüyada birinin terfi ettiğini görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, dolayısıyla geleceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin terfi ettiğini gördüyseniz:

  • Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız.

Rüyada birinin terfi ettiğini görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada terfi edilmek çok zor günler geçireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının terfi ettiğini görmek sorununu kolayca çözeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada terfi etmediğini görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işinde terfi ettiğini görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işarettir.

Rüyada başkasının terfi ettiğini görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, kötü halin son bulacağına inanılır.

Rüyada işte terfi etmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada müdürlüğe terfi etmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments