Rüyada işinde terfi etmek

Rüyada işinde terfi etmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada işinde terfi etmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler olabilir.

Rüyada işinde terfi etmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada işyerinde terfi etmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada işyerinde terfi almak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada işinde terfi ettiğini görmek helal ekmek yeneceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada işte terfi etmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının terfi ettiğini görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada terfi etmediğini görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada terfi edilmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işlerin aksayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments