Rüyada kendi gölgeni görmek

Rüyada kendi gölgeni görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada kendi gölgeni gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça gölge yaptırmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine inanılır.

Rüyada gölgeye oturmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah insan gölge görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada karanlik gölge görmek borçlarının da kapanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalet eder.

Rüyada gölgede yürümek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kişinin güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada köpek gölgesi görmek rızkın ve kısmetin artacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada siyah gölge görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
lutfen yanitlayin

ruyamda arkadasim bana kiziyordu ve bende ona sefkatle sakince yanit veriyordum golgemize baktigimda kendi golgemi melek olarak gordum arkadasiminda golgesinin seytan oldugunu gordum ve sonra uctun ve yanlis hatilamiyosam golgelerimizin yanina kadar ucmustum tesekkurler lutfen yanitlayin