Rüyada nişan veya düğün görmek

Rüyada nişan veya düğün görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, karşılıksız bırakmayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına inanılır.

Rüyada nişan veya düğün gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Rüyada nişan veya düğün görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öküz veya inek görmek birlikte bazı işler yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet eder.

Rüyada vişne veya kiraz görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yeni yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada inek veya dana görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada şeytan veya cin görmek işlerinin büyüyeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine inanılır.

Rüyada at veya eşek görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada halı veya kilim görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments