Rüyada ilaç hazırlamak

Rüyada ilaç hazırlamak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, son model arabaya sahip olacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç hazırlamak gördüyseniz:

  • Evinizde bütçe yapmanıza yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ilaç hazırlamak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına yorulur.

Rüyada ilaç kullanmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe ilaç içmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilaç saklamak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşından ilaç almak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Rüyada iğne ve ilaç görmek borçlarının da kapanacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinden ilaç almak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada ilaç içen birini görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments