Rüyada ilaç saklamak

Rüyada ilaç saklamak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ilaç saklamak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Rüyada ilaç saklamak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya ilaç vermek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, rakipleri mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada fare ilacı görmek geçmişini arkada bırakacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet etmektedir.

Rüyada tatlı ilaç içmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ilaç reçetesi görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ilac vermek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilaç şişesi görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, hayırlı işlerde yer alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments