Rüyada bebeğe ilaç içmek

Rüyada bebeğe ilaç içmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, tartışma yaşayacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe ilaç içmek gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Rüyada bebeğe ilaç içmek dini vecibelerini yerine getireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalet eder.

Rüyada ilaçlı su içmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine tabir olunur.

Rüyada depresyon ilacı içmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına alamet eder.

Rüyada tatlı ilaç içmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada acı ilaç içmek her işinde hayırla karşılaşacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada beyaz ilaç içmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, sayılacağına ve sevileceğine yorulur.

Rüyada fazla ilaç içmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlış ilaç içmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments