Rüyada iğne ve ilaç görmek

Rüyada iğne ve ilaç görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iğne ve ilaç gördüyseniz:

  • Her şeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada iğne ve ilaç görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilaç iğne görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğne ilaç görmek büyük adımlar atacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç dağıtmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada böcek ilacı görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze ilaç görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek işinde bol kazanç elde edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ilaç verdiğini görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments