Rüyada ilaç kullanmak

Rüyada ilaç kullanmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yardımcı olmayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ilaç kullanmak gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ilaç kullanmak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kendi bildiğini okuyacağına yorulur.

Rüyada ilaç içip kusmak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç hap görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada doktordan ilaç almak çok hayırlı işlere atılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına inanılır.

Rüyada ilaç içmemek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ilaç içmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına tabir olunur.

Rüyada elinde ilaç görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bit ilacı görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments