Rüyada ölü birinden ilaç almak

Rüyada ölü birinden ilaç almak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, tebrik edileceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinden ilaç almak gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen olaylar çok ümit verici olabilirler.

Rüyada ölüden ilaç almak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye ilaç almak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, yüzünde güller açacağına inanılır.

Rüyada ölüye ilaç vermek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, psikolojik olarak düzeleceğine yorulur.

Rüyada ölü birinden ilaç almak kara kara düşünür olacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz ilaç içmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada doktora gidip ilaç almak görgülü ve kültürlü olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı ilaç içmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mide ilacı içmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments