Rüyada ikiz civciv görmek

Rüyada ikiz civciv görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ikiz civciv gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada ikiz civciv görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına delalettir.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek saygısını toplayacağına, kazanılan paranın artacağına işarettir.

Rüyada çokca civciv görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok fazla civciv görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada civciv sürüsü görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurtada civciv görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sarı renk civciv görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments