Rüyada çok fazla civciv görmek

Rüyada çok fazla civciv görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, karamsar olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla civciv gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak ya da belli isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı yaklaşımları dikkate almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada birden fazla civciv görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine inanılır.

Rüyada çok fazla civciv görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada civciv yuvası görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada hindi civciv görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments