Rüyada sarı renk civciv görmek

Rüyada sarı renk civciv görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kızına daima sahip çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk civciv gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızla ilgili bazı kararlar almak zorunda olmanız mümkündür.

Rüyada sarı renk civciv görmek hayırlı yollara gireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli civciv görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine inanılır.

Rüyada renkli civcivler görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına yorulur.

Rüyada ölü sarı civciv görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hayattan bıkmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada sarı civcivler görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada sarı civciv görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı civciv sevmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments