Rüyada civciv sürüsü görmek

Rüyada civciv sürüsü görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına delalettir.

Rüyada civciv sürüsü gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Rüyada civciv sürüsü görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, huzurunun artacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü civciv görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada kümeste civciv görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde civciv görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok daha iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde civciv görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada civcivin yandığını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments